Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vásárolj be online pofonegyszerűen, és élvezd az otthon töltött időt

Az online bevásárlás napjainkban villámgyorsan fejlődik annak érdekében, hogy a háztartáshoz és a konyhához szükséges alapanyagokat minél gyorsabban és kényelmesebben szerezhessük be, rengeteg időt és energiát spórolva. Ennek eredménye, hogy sokkal több időnk jut a számunkra igazán fontos dolgokra.

Az egyre gyorsabban változó vásárlói igényekhez igazodva a házhoz szállítás is egy újabb szintre lépett. Rendelésünket már munkába menet is könnyedén leadhatjuk okostelefonról, de akár az ágyban lustálkodva, laptopról is elvégezhetjük. A megrendelt termékek pedig akár már aznap meg is érkeznek hozzánk.

Ezeket a változásokat leginkább a már két éve tartó koronavírus-járvány idézte elő, amihez igen gyorsan alkalmazkodtak az élelmiszerláncok is. Ennek köszönhetően villámgyorsan intézhetjük online házhozszállítással a nagybevásárlásokat is, amivel nemcsak a sorban állástól, de a járványügyi előírásokból fakadó stressztől is megkímélhetjük magunkat. Talán még soha nem volt ennyire gyors és népszerű a friss élelmiszerek, háztartási cikkek és egyéb termékek biztonságos módon való beszerzése, mint napjainkban.

Egy átlagos vásárló számára manapság elengedhetetlen a biztonság, a higiénia, a kényelem és a hatékonyság, amit a szolgáltatók már nem hagyhatnak figyelmen kívül. Így számos szupermarket széles körű lehetőséget nyújt a vásárlóknak az online bevásárlásra fókuszálva.

A rendelési opciók szerencsére nem merülnek ki az élelmiszereknél, így több háztartási és szépségápolási termék, kisgép, lakberendezési és konyhai kellék is könnyen az ajtónk előtt landolhat. Ha nyitottak vagyunk erre a digitális világ adta lehetőségre, akkor mindössze néhány kattintással kiválthatjuk az áruházak személyes látogatását.

A legtöbb esetében mi dönthetünk arról, hogy bevásárlótáskával vagy anélkül kérjük a kiszállítást. Ha másképp nem kérjük, szatyrok nélkül kapjuk meg termékeinket, és csak azt csomagolják zacskóba, amit egészségügyi előírások miatt feltétlenül szükséges.

A termékek a legtöbb esetben tematikus kategóriákba vannak csoportosítva (pl.: pékáru, italok, szépségápolás) és az adott kategóriában található termékek körét szűrők használatával szűkíthetjük, a kereső funkció segítségével pedig egyszerűen megtalálhatjuk a kívánt árut. Amennyiben valamelyik termék mégsem érhető el az adott áruházban a bevásárlás összekészítésének napján, a rendelés során általában lehetőségünk van árban és minőségben is közel azonos helyettesítő terméket kérni.

Az online vásárlás további előnye, hogy nincs helyhez és időhöz kötve, hiszen mindössze csak egy regisztrációra és internetre van szükség. Ha visszatérő vásárlók vagyunk, korábbi rendeléseink is visszakereshetőek, újra rendelhetőek mindössze néhány kattintással. További pozitívum, hogy ha nem tudjuk otthon várni a futárt, a rendelést személyesen is átvehetjük. Ilyenkor nincs más dolgunk, mint autónkkal odagurulni a kiválasztott átvételi pontra, ahol a frissen összekészített rendelésünket bepakolják a csomagtartónkba.

Rendelj könnyedén online otthonod kényelméből, és bevásárlásodat akár már ma kiszállítjuk. Próbáld ki a Tesco Otthonról szolgáltatást, hogy több időd maradjon az igazán fontos dolgokra. (x)


A cikk a TESCO támogatásával készült. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss