Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vásárolj, matricázz és nyerj: támogatod vele az állatokat is!

default user icon
MME
A világ leglustább macskája egy évre szabadságra ment, ám most visszatér a SPAR állati rekordokat felvonultató matricás albumával. 

A Garfield figurával fémjelzett matricás album igazi sikerszériát tudhat magáénak, ugyanis a Dzsungelmánia, Szafarimánia, Óceánmánia, Magyarország, Hegymánia és Szigetmánia albumokból ez idáig közel 2 millió darab fogyott, s csaknem 130 millió zöld matricacsomagot osztottak ki, illetve több mint 11 millió kék matricacsomagot adtak el a SPAR áruházakban.

garfield Újra akcióban!

Az idei évben a népszerű albumba 8 héten át – 2016.03.10-2016.05.04. között – lehet gyűjteni a legokosabb, leggyorsabb, legveszélyesebb, legritkább, legviccesebb, legnagyobb, legcukibb, leghangosabb állatokat ábrázoló matricákat, amelyek között igazi különlegességek is el vannak rejtve.

jÁTSZVA TANULunk

„Ahogy a korábbi matricás albumokkal, úgy az Állati Rekordokkal is a SPAR célja a gyűjtőszenvedély felébresztése mellett az ismeretterjesztés. Az album ismeretanyaga lehetőséget biztosít mindenkinek arra, hogy közösséget vállaljon olyan értékekkel, mint a környezetvédelem és a természetszeretet – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

1100 kg friss zöldség az állatoknak!  

A SPAR a Fővárosi Állat- és Növénykert rendszeres támogatójaként ismét felajánlást tett az intézmény számára: a vállalat 6 hónapon át, több mint 1100 kilogramm friss zöldséget és gyümölcsöt biztosít 9 lajhár étkeztetéséhez. 

Érdemes gyűjteni a matricákat!

A matricacsomagok hatalmas meglepetést is rejtenek: 25 zöld matricacsomag egyenként 100.000 forint értékű SPAR utalványt tartalmaz.
Az album, illetve a minden elköltött 3.000 forint után járó, 1 darab ingyenes, zöld színű matricacsomag, valamint a 99 forintért megvásárolható kék színű matricacsomag az ország összes SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházában kapható.

(x)

Ezek is érdekelhetnek

Friss