Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vasalt csirke grúz módra

60 perc
bonyolult
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A páchoz a szétzúzott fokhagymát alaposan összekeverjük a többi hozzávalóval.
  2. A csirkét a mellénél félbevágjuk és kilapítjuk, majd megkenjük a fokhagymás-korianderes páccal. A hűtőbe tesszük éjszakára.
  3. Másnap a csirkét lecsepegtetjük. Egy serpenyőben bőven vajat vagy olajat hevítünk, majd a bőrével felfelé belefektetjük a húst. Nehezékkel lenyomtatjuk, és közepes hőfokon sütjük kb. 10 percig.
  4. Amint pirulni kezd, ellenőrizzük, és óvatosan megmozgatjuk, hogy ne ragadjon le. Végül megfordítjuk, és másik oldalát is megsütjük a nehezék alatt. Friss zöldsalátával vagy tetszés szerinti körettel kínáljuk. 

13 TEPSIS CSIRKE VACSORÁRA - GYORS ÉS EGYSZERŰ RECEPTEK >>> 

14 GYORS ÉS EGYSZERŰ VACSORA CSIRKEMELLBŐL >>> 

11 KIHAGYHATATLAN CSIRKÉS RECEPT A HÉTVÉGÉRE! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss