Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A réteslapból 10 cm átmérőjű korongokat vágunk, megkenjük őket az olvasztott margarinnal, megszórjuk a cukorral, és tepsibe téve a sütőben aranybarnára sütjük.
A töltelék hozzávalóit egy tálban habverővel alaposan kikeverjük. A túrótöltelék felét kanállal ráhalmozzuk a kisült réteslapok harmadára, lefedjük a lapok másik harmadával, rájuk kanalazzuk a maradék tölteléket, majd azt is befedjük.
A tésztát 10 percre vízbe áztatjuk, majd alaposan lecsepegtetjük, forró olajban gombolyagokat sütünk belőle, és a sütemény tetejére helyezzük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre