Az élesztőt 0,5 dl tejben 1 ek cukorral felfuttatjuk, beletesszük a sót, a porcukrot, aztán egy fakanál segítségével, a tészta többi hozzávalójával jól összedolgozzuk, hogytömörebb kelt tésztát kapjunk.
Fél órát pihentetjük, majd lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk.
A vajat a vaníliás-fahéjas porcukorral elkeverjük, és a kinyújtott tésztára kenjük. Feltekerjük, és 4 cm-es darabokra vágjuk.
Felállítva kikent tepsibe rakjuk 3 cm-es távolságra egymástól. Ezután ismét kelni hagyjuk, amíg összeérnek, majd 160 fokra előmelegített sütőbe toljuk.
Amikora tészta teteje már sárgulni kezd (kb. 15-20 perc múlva), a cukros, vaníliás tejjel megöntözzük, és készre sütjük.