hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vaníliakrémes sütemény

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén

Elkészítés

    1. A vaníliakrémes sütemény elkészítéséhez a vaníliás pudingport elkészítjük a tejjel a csomagoláson található utasítás szerint.
    2. Hozzáadjuk a cukor felét, felfőzzük, majd összekeverjük a mascarponéval. Hozzáadjuk a citrom lereszelt héját és az étkezési keményítőt, majd habverővel elkeverjük. Ha nem elég édes, hozzáadjuk a maradék cukrot.
    3. Sütőpapírral bélelt tespibe tesszük a leveles tészta felét. Villával megszurkáljuk, majd megszórjuk fahéjas porcukorral.
    4. Rákanalazzuk a vaníliás krémet, megszórjuk fahéjas porcukorral, majd befedjük a maradék leveles tésztával.
    5. Villával megszurkáljuk a tetejét, és újra megszórjuk a fahéjas cukorral. Ezután 190 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.

      Nézd meg videón, hogyan készül a süti:




Ezek is érdekelhetnek