A tésztát kitekerjük, kiszúrunk belőle 6 db egyforma nagyságú kört. A tejet felforraljuk. Habosra keverünk 2 db tojássárgáját kétféle cukorral és a keményítővel, majd a cukros tojást a meleg tejhez öntjük, és kevergetve, 3 perc alatt az egészet sűrűre főzzük. Egy tálba tesszük, és hagyjuk kissé kihűlni.
A vaníliás krémet és az átkevert lekvárt az előkészített tésztadarabokon elosztjuk úgy, hogy körben kb. 1 cm-t szabadon hagyunk. Mindet félbe hajtjuk, a széleket kissé összenyomkodjuk.
A megmaradt tojássárgáját simára keverjük 2 ek vízzel. A keverékkel átkenjük a töltött párnácskákat, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük őket, végül 200 fokra előmelegített sütőben, kb. 20 perc alatt aranysárgára sütjük őket.