Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vaníliakrémes-habos szelet

MME MME
60 perc
rafinált
megfizethető
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztához a tojássárgáját aporcukorral kikeverjük, a fehérjét kemény habbá verjük.Alisztet a kakaóval ésasütőporral összekeverjük, és a cukros tojáshoz adjuk, majd belekeverjük afehérbort és az ecetet, végülhozzákeverjük a tojáshabot.A tésztát sütőpapírral bélel tepsibe öntjük, és 180 fokon megsütjük.
  2. A krémhez a tojássárgáját avaníliás cukorral,aliszttel és a tejjel sűrűre főzzük, majd teljesen kihűtjük.Amargarintaporcukorral habosra keverjük, és a krémmel összedolgozzuk. Utána a krémet a kihűlt, hideg tésztára kenjük.
  3. A süti tetejére atojásfehérjét aporcukorral,és avaníliás cukorral gőz felett kemény habbá verjük, majd csokireszelékkel vagy olvasztott csokoládéval márványosan becsíkozzuk.

A NAGYMAMA SÜTEMÉNYEI: 13 FINOMSÁG, AMIT MINDIG A NAGYINÁL ESZÜNK >>> 

VANÍLIAKRÉMES KAKAÓS SÜTEMÉNY - PONT, AHOGY A NAGYI KÉSZÍTETTE >>> 

10+1 SZUPER HÚSVÉTI SÜTEMÉNY, AMIT EL KELL KÉSZÍTENED! >>> 

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek