Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Van remény a könnyebben fogyni vágyók számára

Az elmúlt három és fél év tapasztalatai alapján egyértelműen kijelenthetjük, hogy az étrend-kiegészítők piacán, azon belül is a fogyasztókapszulák sorában van olyan készítmény, amely a legtöbb felhasználó esetében valóban képes könnyebbséget hozni a sokszor nehézkes fogyókúrákban. Mindezt természetes összetevőkkel, földhözragadt áron.

 


Az igény felvetődése és a receptúra létrejötte

Az Exilis fogyasztókapszula receptúrája 2017-ben készült el azzal a céllal, hogy azokat segítse a fogyókúrában – trendi névvel élve az életmódváltásában –, akiknek nehezen megy a diétázás. A diéta során sokszor nincs már energiánk eleget mozogni, illetve gyötör minket az éhség. Ezen kihívások enyhítésére hoztuk létre a kapszulát, hiszen tudjuk, hogy egy kis segítséggel könnyebb lehet ez a nehéz időszak.

Amikor saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy mennyire nehéz egy alapos diéta mellett még sportolni is anélkül, hogy ne éreznénk folyamatos éhséget, olyan összetevők felkutatását tűztük ki célul, melyek akár együttes hatásukkal, valóban képesek a testünk működését olyan pozitív irányba terelni, amelyek alappilléreivé tudnak válni a hatékony és könnyebben megvalósítható súlycsökkentésnek.

Hármas hatás

Kutatásunk során a kóladió, az ördögnyelv és a barna moszat együttes ereje mellé tettük le a voksunkat, melyek hármas hatása hozzájárulhat a szervezet egészséges és jól működő anyagcseréjéhez, az éhségérzet mérséklődéséhez – miközben vitalizáló hatása is van –, illetve a koleszterin- és vércukorszint csökkentéséhez. E hármas hatás a titka az Exilis fogyasztókapszulának.

A népszerűség a legjobb bizonyíték

 Idézet:

„Már az első héten éreztem az étvágycsökkentő hatását. Nem voltam éhes, ezért kevesebbet ettem. Eddig hat kilogrammtól sikerült megszabadulnom.”
H. Márta, az Exilis fogyasztókapszula egyik visszatérő vásárlója

Az Exilis forgalmazásának első teljes évében arra törekedtünk, hogy a lehető legtöbb visszajelzést kaphassuk a vásárlóktól, hiszen a termék folyamatos fejlesztése mindenkinek a közös érdeke volt, hogy a leghatékonyabb összetételt tudjuk kidolgozni.

A második teljes évben a sok pozitív visszhangnak és a tökéletesített receptúrának köszönhetően több mint a tízszeresére nőtt az eladások száma. Ekkor már tudtuk, hogy jó úton járunk, és a termék kiforrta magát annyira, hogy valóban el tudja érni a kívánt hatást a magyar fogyni vágyó közönség legnagyobb részénél.

A 2020-as év az előző esztendőt is felülmúlta. A 2019-es megrendelések száma több mint a kétszeresére nőtt, és még több pozitív visszajelzésünk lett, sőt, már bizonyos boltok, drogériák polcain is megtalálható lett az Exilis kapszula.

Ha valaki súlyfelesleggel küzd, mi tudjuk, milyen érzés, ezért is vágtunk bele a termék fejlesztésébe, ami azóta is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Idézet:

„109 kg voltam, és most a harmadik doboz beszedése után 96 kg lettem.”
Wirth Tünde, az Exilis fogyasztókapszula egyik visszatérő vásárlója

A termékről minden hasznos információt és több sikertörténetet is megtalál a honlapján, az exilis.hu címen.

Mindenkinek sok sikert kívánunk a 2021-es évre, hogy elnyerje újra kívánt alakját, és a nyárra ismét kirobbanó formába kerüljön. (Bízunk benne, hogy a vírushelyzet sem rondít bele az idei strandszezonba.)

Tudj meg többet az Exilisről

Ezek is érdekelhetnek

Friss