hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

28 millió forintot ért valakinek egyetlen darab csirke nugget - de mégis miért?

default user icon
MME
Azzal senkinek nem mondunk újat, hogy az interneten szinte bármilyen hülyeséget el lehet adni egy horribilis árcédulával ellátva, ha kitalálunk, illetve belelátunk valamilyen sztorit, idézze az a jelent, a múltat, vagy valamit, ami éppen a popkultúra része. Nos, erre találtunk egy újabb szuper példát az eBayen, ami nem más, mint egy csirkés nugget, ami az Among Us számítógépes játékból ismert űrhajós karakterre emlékeztet laza 28 millió forintért.

A történethez hozzá tartozik, hogy a McDOnald's a napokban dobta piacra BTS menüjét. Mi, illetve ki is az a BTS? Mostanság ők legmenőbb K-POP fiú banda az egész világon, egyenesen Dél-Koreából.

Az, hogy a csirke nugget ebből a bizonyos menüből származik, ráadásul az Among Us számítógépes játék egyik űrhajós karakterére hasonlít, elég volt ahhoz, hogy valaki nem kevesebb, mint 99 ezer dollárt (28 millió forint) fizessen érte az eBayen. 

A fanatikus, vélhetően jómódú vásárlóra nem kellett sokat várni, hiszen nagyjából öt nap után már fel is került az „ELADVA” címke a hirdetésre. Van aki bélyegeket, posztereket, vagy söröskupakokat gyűjt, ám ma már azt is tudjuk, hogy valakinek a csirke falatkák a gyengéi.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek