Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Te is megkóstolhatod Marics Petiék kedvenc burgerét: baconös majonéz teszi különlegessé

default user icon
MME
Kétfajta új szendvicset dobott piacra a Burger King, melyek megalkotásához a fiatalok kedvenc együttesének, a VALMAR-nak a tagjait kérték fel. A gyorsétterembe betérve most bárkinek lehetősége nyílik belekóstolni Marics Petiék ízlésébe.

A Burger King idén májusban mutatta be a VALMAR-ral közösen megalkotott két új burgerét, a Valmar Kinget és a Chicken Valmar Kinget. A két új szendvicsbe belekerült minden, amit a fiúk szeretnek, és a gyorsétteremlánc szerint a srácok zenéjéhez hasonlóan ezeket a burgereket is nehéz lesz majd kiverni a fejünkből!

A Marics Peti és Valkusz Milán nevével fémjelzett együttes saját burgereit már bárki megkóstolhatja.

Miből is áll a Valmar King burger?

Az idei nyár legforróbb slágereként aposztrofált szendvics Whopper buciból áll, melyet baconös majonézzel és ketchuppal kennek meg. A zsemlék közé hat szelet bacon, tűzön grillezett Whopper marhahús, két szelet, olvasztott cheddar sajt, hagymakarika, uborka, pirított hagyma és friss saláta kerül.

Miből áll a Chicken Valmar King burger?

A toplistás burger egy gigantikus szendvics, melybe a Whopper bucik közé Deluxe csirkemell, hat szelet ropogós bacon, hagymakarika, lágyan olvadó cheddar sajt, uborka, pirított hagyma, baconös majonéz és ketchup kerül.

Borítókép: Nagy Zoltán/Metropol

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek