Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szuperegészséges vacsora - 20 perc alatt: ropogós halfalatok fűszeres bundában

Ismeritek a dukkah fűszerkeveréket? Tavaly karácsonyig én sem tudtam, hogy mi ez, mára viszont rajongója lettem! Próbáljátok ki - mutatok hozzá egy isteni receptet!

Karácsonyi ajándékként kaptam egy fűszerkeveréket, amit az elmúlt napokban volt szerencsém kipróbálni. Még nem hallottam róla, viszont tele van magokkal, ezért gondoltam, hogy ha kenyeret szórok meg vele, azzal nagy bakot nem lőhetek.

Később rákerestem a neten, erre a rejtélyes, dukkah fűszerkeverékre. Nem hibáztam. Ez az íz-bomba Egyiptomból származik, több féle módon keverik magokból és fűszernövényekből. Leginkább lepénykenyér mellé tálalják, afféle mártogatósnak. A kenyeret belemártják olívaolajba, aztán a fűszerkeverékbe, és úgy fogyasztják.

Nekem annyira bejött, hogy tovább merészkedtem és halat fűszereztem vele! Hát mit ne mondjak: mennyei lett! Tuti, hogy nem állok itt meg, és még egy pár dolgot kipróbálok ezzel a fantasztikus mixszel!

vajhal citromos-gyömbéres dukkah bundában >>> 
Ezt a gyors és szenzációs ételt is elkészítjük március 17-én az Ehetemmm kurzusán! információk itt! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss