Elkészítés: A combokat kifilézzük és feldaraboljuk, megsózzuk, borsozzuk. Egy wokban vajat és olajat hevítünk, beletesszük a húst, ráöntjük a szójaszószt, és készre sütjük (stir-fry).
A sütőtököt megpucoljuk, darabokra vágjuk, egy tepsibe tesszük, meglocsoljuk az olajjal és megsózzuk. 190 fokos sütőben kb. 20-30 percig sütjük.
A bacont egy serpenyőben ropogósra sütjük.
A petrezselyemzöldet és a chilit apróra vágjuk, meglocsoljuk a balzsamecettel, ha szükséges, tovább ízesítjük cukorral, sóval, ill. vízzel hígítjuk.
A ropogós bacont és a sütőtököt tálra tesszük, ráhelyezzük a nyúlcombokat, és a petrezselymes-chilis szósszal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre