Elkészítés: 1. Hozzávalók előkészítjük: a csirkemellfilét csíkokra vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, majd valamennyit azonos alakúra-nagyságúra daraboljuk (lehet csíkokra, én kb. 2,5x2,5 cm-s kockákra-szeletekre szoktam). A fokhagymagerezdeket kés lapjával megroppantjuk. A darabolt zöldségeket külön tálkákra készítjük, mert külön kell az ételbe keverni.
2. A wokban nagy lángon felhevítjük a vajat és az olajat. Beledobjuk a fokhagymagerezdeket és a chilit, 1-2 percig pirítjuk, vigyázva, hogy meg ne égjenek, majd szűrőkanállal kiszedjük. Ezután a csirkemellcsíkok következnek, kb. 2 perc alatt lepirítjuk, majd sorban hozzáadjuk a zöldségeket, a leghosszabb puhulási idejűekkel kezdve (pl. répa, káposzta, hagyma, karfiol, borsó, bambuszrügy, gomba, legvégül uborka, paprika, cukkini). Mindegyiket 1-2 percig pirítjuk, egyfolytában keverve, hogy egyenletesen süljenek. A nedves zöldségeket (uborka, paprika) csak a végén, néhány másodpercre tesszük bele. A lényeg, hogy ne megfőjenek, hanem kissé megsüljenek, de ropogósak maradjanak. Sózni nem szabad, mert levet eresztenek és megpárolódnak. A legvégén visszatesszük az ételbe a fokhagymagerezdeket és a felaprított chilit, hozzáadjuk ízlés szerint a szójaszószt. Fogyasztás előtt sózzuk, ha szükséges.