Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vágyfokozó ételek, amik garantáltan feldobják az estét

Afrodiziákumok alatt azokat a növényi, állati, vagy ásványi eredetű szereket, termékeket, ételeket értjük, amelyek növelik a szexuális teljesítőképességet, erősítik a nemi vágyat és fokozzák a gyönyört. Máris mutatunk néhány példát!

A serkentő tökmagolaj

A héj nélküli tök magjából hidegsajtolással nyert olajnak rengeteg jótékony hatása van. A tökmagolaj rendkívül gazdag telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakban, vitaminokban. Jó gyulladásgátló, magas antioxidáns-tartalma miatt hozzájárul szervezetünk gyors regenerálódásához, Delta-7 fitoszterol tartalmának köszönhetően pedig csökkenti a prosztata jóindulatú megnagyobbodását, illetve enyhíti annak tüneteit. És most jön a lényeg, magas E-vitamin-tartalmának köszönhetően afrodiziákumként is megállja a helyét. Érdemes tehát felturbózni vele a salátát!

A mézédes füge

A fügét már évezredek óta afrodiziákumként tartják számon, nyersen és aszalva egyaránt. Már az ókori görögök és rómaiak is szívesen fogyasztották a különleges csemegét az orgiák előtt. Az ízletes gyümölcs magas aminosav-tartalmának köszönhetően erősíti a szervezetet, a benne lévő proteinek pedig segítik a szexuális hormonok termelődését.

A szuperszexi avokádó

Az avokádó igazi szuperélelmiszer, finom és egészséges, magas B6-vitamin- és potassziumtartalmának köszönhetően elsősorban a nők szexuális teljesítőképességére van jó hatással, de a férfiak is bátran fogyaszthatják a szerelmi légyott előtt. Ráadásul az avokádó nemcsak az ágyban fokozza a teljesítményt: vértisztítóként és szíverősítőként is kiváló.

A tenger kincsei

Az osztriga, a homár, a kagyló, a csiga, a rák, a tonhal igazán különleges fogások, ráadásul kiváló afrodiziákumok is. Az osztrigát az igazi ínyencek nyersen fogyasztják, kevés citromlével meglocsolva. A homár mellé egy pohár minőségi száraz fehérbor vagy pezsgő is dukál, ami még inkább megsokszorozza a szexuális vágyat.

A csábító csokoládé

A csokoládé kakaóbabból készül. A kakaóbab triptofán tartalma pedig serkenti a szerotonin termelést, azaz remekül megalapozza az este hangulatát és fokozza az élvezetet. Már a perui indiánok is tisztában voltak a csokoládé csábító erejével. Montemusa pedig - akinek hatszáz háremhölgye volt -  éjjel-nappal kortyolta a kakaót a szexuális vágy szinten tartása érdekében.

További afrodiziákumok: spárga, zeller, eper, gránátalma, datolya, petrezselyem, bazsalikom, chili, gyömbér, ginzeng, fahéj, szegfűszeg, vanília, borsmenta, méz, ánizs, sárgarépa, rukola, uborka, cékla, mák… Van tehát miből válogatni a vacsora elkészítéséhez! 

4 VÁGYÖLŐ ÉTEL, AMI TÖNKRE TEHETI SZEXUÁLIS ÉLETÜNKET>>> 

8+1 RANDI KAJA EGY ROMANTIKUS VACSORÁHOZ>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves