Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vadhús-saláta

MME MME
> 90 perc
rafinált
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst vékon csíkokra vágjuk /ha nincs maradék vadsültünk, sóval és borssal ízesítve megsütjük a húst/. Hozzáadjuk a vékonyan felkarikázott hagymát, a finomra vágott petrezselymet és a megtisztított, megmosott - de nem meghámozott - gombát. Az öntet hozzávalóit jól kikeverjük, majd a húsra öntjük. Letakarva, hűtőszekényben 1-2 óráig érleljük. Nagyobb lapos tányérra salátaleveleket rakunk, erre terítjük a húst. Narancs, citrom és uborkakarikákkal, valamint snidlinggel és összevágott petrezselyemmel kínáljuk. Fogyasztásnál forró pirítóskenyérre halmozzuk, és a díszítéshez használt narancs- vagy citromkarikák levét facsarjuk rá.

Ezek is érdekelhetnek