Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vaddisznósült epres szószban petrezselymes krumplival

MME MME
75 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Egy tepsit kizsírozunk, majd beletesszük a húst befűszerezve, sóval, borssal, vadfűszerrel. 1 órát sütjük a sütőben. 30 perc elteltével rászeleteljük az epreket, és felöntjük tejszínnel. További 30 perc alatt puhára sütjük.

A krumplit megmossuk, héjában feltesszük sós vízbe főni. A megfőtt krumplit kockákra vágjuk, és az apróra vágott petrezselymet a pecsenye zsiradékával óvatosan összekeverjük.

Ínyenc finomság a vadhús kicsit másként, nemcsak pörköltnek finom.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss