Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vaddisznóragu gombával

MME MME
75 perc
mester
költséges

Elkészítés

Elkészítés: A karajt kicsontozva centiméter vastag csíkokra szeleteljük.

A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, zsírját kiolvasztjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott megdinsztelt hagymát, a húst, és a szárított fokhagymával elkezdjük sütni. Közben ízesítjük a feldarabolt sárgarépával, babérlevéllel, szegfűszeggel, mustárral, finomra vágott petrezselyemmel, sóval, borssal.

Amikor már majdnem megpuhult a hús,
hozzáadjuk a gombát és a tejfölt, végül pedig a már előre kifőzött tésztával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss