Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vaddisznópörkölt borókabogyóval

default user icon
MME
120 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

1.

A borókabogyót, szemes borsot és a köménymagot mozsárban összetörjük. Kacsazsíron megpirítjuk a fűszereket, majd rátesszük a hagymát és üvegesre pároljuk.

2.

Ha a hagyma üveges, akkor rátesszük a húst és nagy lángon kérgesítjük. Amikor a hús szép piros, akkor visszavesszük a tűzhely hőmérsékletét.

3.

Hozzáadjuk a paradicsomot, a paprikát, amikor összerotyogtak, félrehúzzuk a tűzről és rátesszük a füstölt pirospaprikát. Hozzáöntjük a vörösbort, és 2-3 óra alatt puhára főzzük. Papardelle tésztával és savanyúsággal tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss