Elkészítés: A húst szeletekre vágom,majd a megtisztított, feldarabolt zöldséggel és a fűszerekkel ízletes levest főzők belőle.
A levest leszűröm. A zöldségeket botmixerrel pépesítem, egy edénybe teszem, és a levessel hígítva (kb. fél liter) felfőzőm. Beleteszem a babérlevelet és a mustárt, összefőzőm. Kevés lisztből 2-3 dl tejföllel habarást készítek, majd a szószt behabarom. Izesítem (cukor, só, mustár), hogy finom pikáns legyen.
A spagettit kifőzöm, leszűröm, tányérokra szedek belőle, rárakok 1-1 hússzeletet, erre pedig bőséggel mártás locsolok, így tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre