Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megérkezett az Urban Monkey: friss gyümölcsök és zöldségek újrahasznosított PET palacba zárva!

default user icon
MME
Elgondolkodtál rajta valaha, hogy sok gyümölcslének miért van egy jellegzetes íze attól függetlenül, hogy milyen gyümölcsből készült? Azért, mert pasztörizáltak. Ezzelszemben a Magyarországon most bevezetésre kerülő Urban Monkey juice és smoothie termékek nem esnek át hőkezelésen. Így juthat el hozzád teljes egészében a gyümölcsök és zöldségek friss íze, valamint azok vitamin-, enzim-, antioxidáns- és mikrotápanyag-tartalma.

Ismerd meg az Urban Monkey-t, az italt, amelyet minden nap szívesen iszunk: finom és természetes összetevőket tartalmaz – benne a természet adta különleges ízekkel. Természetes gyümölcsökből és zöldségekből, néhány termékünknél egy csipetnyi fűszerrel. Semmi több! Urban Monkey frissítő gyümölcslevek és smoothie termékek nem esnek át hőkezelésen. Így jobban megőrzik a bennük található vitaminokat, enzimeket és más tápanyagokat. Mi pedig így szeretjük őket.

Az Urban Monkey egy hidraulikus prés segítségével nyeri ki a nyers gyümölcsök és zöldségek legjavát. A hidegen préselés is hozzájárul a termék frissességhez. Az íz és a minőség számunkra kiemelten fontos, azonban az év nem minden szakaszában áll rendelkezésre az összes gyümölcs és zöldség, ezért időnként, a termesztési szezonon kívüli időszakban, fagyasztott formában érkeznek hozzánk belőlük.

A hidegen préselt gyümölcslevek és frissítő smoothie-k...

  • Természetes, válogatott gyümölcsökből és zöldségekből
  • Nagynyomású technológiával készülnek, így megőrzik a fontos tápanyagokat
  • Tartósítószer- és színezékmentesek
  • Hőkezeléstől mentesek
  • Nem koncentrátumból készülnek
  • 100%-ban újrahasznosítható PET palack csomagolással

A termékek jelenleg a kifli.hu -n kaphatók!

Ezek is érdekelhetnek

Friss