Elkészítés: 3 db kakaós piskótát készitek a 3 adag hozzávalóból. 4 tojásfehérjét 8 evőkanál cukorral kemény habbá verek, majd belekeverem egyenként a tojássárgáját, a 4 evőkanál étolajat és a kakaóporral elkevert sütőporos lisztet. Sütőpapírral bélelt tortaformába simítom, és egyesével megsütöm a lapokat.
A krémhez a mascarponét a porcukorral és a görögjoghurttal kikeverem, hozzákeverem az előtte felvert kemény tejszinhabot. Fél dl vízben feloldom a zselatint, lazán a krémhez keverem. A kekszet darabokra tördelem, és a krémhez keverem. Megtöltöm a lapokat.
A tetejét tetszés szerint habtejszínnel és pár darab oreo keksszel díszítem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre