Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ünnepelj velünk! 15 éves a Mindmegette.hu

default user icon
MME
15 év tinikornak számít egy emberöltőben, ám egy magazin életében már a nagykorúságot jelenti. 15 évvel ezelőtt Magyaroszág első receptgyűjteményeként debütált a Mindmegette!

15 évvel ezelőtt, ha receptet kerestél, akkor felütöttél egy szakácskönyvet és órákig bogarásztad, tervezgetted, hogy mi legyen a hétvégéi ebéd. A Mindmegette.hu azonban új korszakot nyitott: gyorsabbá tette a receptkeresést, megkönnyítette a főzést és a háziasszonyok mindennapjait.

Erre a kerek évfordulóra a Mindmegette csapata egy egyedi tematikus oldallal készült, melyben Magyarország összes régióját végigjárva minden megye ismert és kevésbé ismert gasztronómiai sajátosságait és egyedi receptjeit mutatja be. A Rigójancsi, a zserbó, a Rákóczi túrós története mellett a világhírű téliszalámi sikerének izgalmas útját is bejárhatod az oldalunkon, ahol a megszokottól jelentősen eltérő látvány is fogad majd - ez a mi meglepetésünk számotokra.

Látogass el a szülinapi oldalunkra, hogy megismerd a hazai ízeket, a jellegzetes helyi alapanyagokból készült fogásokat!
Ez az ünnep azonban nem lenne igazi nélkületek, akik ezeket a sorokat olvassátok. Azt, hogy a Mindmegette megérte a 15. születésnapját főleg nektek köszönhetjük, amiért napról napra ellátogattok az oldalunkra receptekért - vagy épp azért, hogy egy-egy jól sikerült fogás elkészítési módját megosszátok velünk és egymással. Köszönet érte! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss