Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Undorító dolgot talált fagyijában a népszerű gyorsétterem vásárlója

default user icon
MME
A fiatal lány csak akkor szembesült a fagyihoz adott plusz hozzávalóval, miután a McFlurrys pohár aljára ért. Csak tippelni tud, hogy mi lehetett az, hiszen a gyorsétterem egyelőre még hallgat.

Egyáltalán nem kizárt, hogy most járt utoljára a népszerű gyorsétteremben az a lány, aki egy elég méretes meglepetésre bukkant fagylaltja alján New Yorkban. Az pedig még gyomorforgatóbb, hogy erre csak akkor jött rá, amikor már a papírpohár teljes tartalmát bekanalazta. A nem túl kellemes felfedezésről videó is készült, amit a TikTokon már 2 milliónál is többen láttak.

@kekebobeke IT WAS SO ON PURPOSE LIKE FOLDED SO SMALL AT THE bottom its a literal trash bag or something @McDonald’s ♬ original sound - kekebobeke

Az, hogy pontosan mit rejtett a McFlurrys pohár alja, arra csak a gyorsétterem tudna választ adni, ám ők eddig még nem kommentálták a történteket. Ha tippelni kéne, akkor talán egy szemetes zacskóra, vagy egy gumikesztyűre emlékeztet, amit a fiatal lány és annak barátnője is megerősít. Nem csoda, hogy egy éltere elment a kedvük a New York-i McDonald’stól.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss