Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Új piac nyílik Budapest szívében, ezt vétek lenne kihagyni!

default user icon
MME
Úgy tudni, hogy a Time Out Market budapesti változatának a Corvin Palace első emelete ad majd otthont, a tetőteraszon pedig négy bár és 14 konyha várja a piacolni vágyókat.

Budapestre érkezik 2025-ben a világhírű gasztro- és kulturális piac, a Time Out Market. Közleményükből kiderült, hogy a létesítménynek a Corvin Palace ad majd otthont a Blaha Lujza téren. A népszerű piac bejárása akár egy kisebb gyalogtúrával is felérhet majd, ugyanis az áruház első emeletén közel 2500 négyzetméteren, illetve a tetőteraszon további 775 négyzetméteren lesz jelen 14 konyhával, négy bárral, és egy körülbelül 800 ülőhelyes rendezvényteremmel.

A sajtóközlemény arra is kitér, hogy nem akármilyen áruval és élményekkel találkozhatunk majd a piac területén. A vendégek díjnyertes szakácsok, kedvelt helyi kiválóságok és nagy jövő előtt álló étterem-tulajdonosok ételeit kóstolhatjuk, de számos ital, köztük a legfantáziadúsabb mixológusok koktéljai sem hiányozhatnak.

A már világszerte ismert Time Out Market története 2014-ben indult útjára Lisszabonban, azóta pedig már számtalan országban megtalálhatóak. Magyarországon a fővárosban lesz az első helyszínük.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss