Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Új bonboncsoda a Szamos csokoládéműhelyéből!

default user icon
MME
Ha azt mondom: Szamos, azt mondod: marcipán! A Szamos szó azonban mostantól többet jelent! Több évtizednyi desszertkészítési tapasztalattal a háta mögött a Szamos pralinékülönlegességekben fejleszt! A marcipán desszertek népszerűsége mellett egyre nagyobb az igény a prémium csokoládétermékekre, így a Szamos bonbonmesterei a piaci igényeknek megfelelően az ünnepi szezonra ezúttal pralinékategóriában bővítik a kínálatot.

Az innováció részeként a Szamos a gyártás során a modern technológia előnyeit ötvözi a kézműves munkafolyamatokkal, ennek eredményeként létrejött a négyféle különleges krémmel töltött GYÖNGYPRALINÉ termékcsalád.

Gyöngypraliné: a bonboncsoda!

A narancs-, meggy-, vaníliás karamell és édes-sós mandulanugát krémekkel töltött csokoládé golyók mellé a belga 70 %-os, tej és fehércsokoládék egyedi párosítással kerültek kiválasztásra, miután a szakértő mesterek többszöri összekóstolás után megtalálták a legjobb kombinációkat. Fő cél természetesen a tökéletes ízharmónia elérése volt. A bonbonokban található krémre utal a tetejükön lévő izgalmas csokoládé csíkozás is. Díszdoboz megjelenése és összeállítása is egyedülálló, az eleganciát ezúttal modern elemekkel ötvözi, virágsziromszerűen nyíló doboz tető alatt kilenc szem finomság található. 

Szamos szaloncukor - nem csak marcipánból!

A karácsonyi időszak másik fontos terméke a szaloncukor, ebben a termékkategóriában is készültek újdonságok, az innováció lényege, hogy a töltelék egy lágy ganache krém. Az új formával készülő tej, fehér és 70 %-os belga csokoládéból készülő formákba édes-sós, karamell-vaníliás és mézes narancsos csokoládékrémek kerülnek. A háromféle krémre a szaloncukrok színes selyempapírja utal. A termékek a díszdobozos válogatáson túl egy kisebb, hengeres szelekció is készült. A fejlesztésekhez a csomagolások grafikai megújítása is kapcsolódott.

Válogass szemenként!

A Szamos üzletekben szemenként is megvásárolhatod, összeválogathatod kedvenc bonbonjaiat, azonban ha igazán különleges ajándékot keresel nagymamádnak, édesanyádnak, vagy akár barátnődnek, akkor a legjobb választás a megújult stílusban készített díszdobozos kollekció. Az elegáns dobozok virágsziromszerűen nyílnak és 9 szem finomság található bennük.

(nem) csak férfiaknak!

Érdemes megemlíteni, hogy a Szamosnál a férfiakra is gondoltak, ezért a narancs- és a mandulanugát krémmel töltött változatok díszdobozai a férfiak számára is tetszetős, fekete, elegáns színvilággal készültek. Remek ajándék lehet egy édesszájú úrnak vörös bor mellé. 

 Miközben megkóstolod ezt az újdonságot, nézd meg a Szamos GYÖNGYPRALINÉ kisfilmjét, melyben Szamos László és lánya, Evelin mesélnek a családi hagyományainkról, a tradíció örökítéséről.

Ezek is érdekelhetnek

Friss