Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a sütőporos lisztet, a kakaót, az olajat, majd a kemény habbá vert tojásfehérjét. Kivajazott, lisztezett tepsiben, lassú tűznél sütjük.
A krémhez közben kikeverjük a margarint a porcukorral, hozzáadjuk az áttört túrót, és a kihűlt tészta tetejére simítjuk.
A mázhoz a pudingport elkeverjük a cukorral, apránként hozzáadjuk az üdítőt, és lassú tűzön kevergetve sűrűsödésig főzzük. Amikor langyosra hűlt, a túrós masszára simítjuk. Hűtőben megdermesztjük, majd tálaljuk. Isteni finom, kiadós sütemény! Jó étvágyat hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre