Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Uborkás-sárgadinnyés smoothie

15 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sárgadinnye magos részét eltávolítjuk, héját lehámozzuk. A dinnye belét és a meghámozott uborkát durvára kockázzuk. Az avokádót félbevágjuk, magját kiemeljük, a héjból kifordított húsát feldaraboljuk.
  2. A dinnyét, az uborkát, az avokádót és a leöblített bazsalikomleveleket turmixgépben finomra pürésítjük a citrom- és az almalével. Végül hozzákeverjük a sorbet-t, és az italt behűtött üvegpoharakba töltjük.

Megjegyzés

A sorbet (kiejtése: szorbé) valamilyen pépesített friss gyümölcsből, jégkásából és cukorszirupból készül.

A smoothie (kiejtése: szmúti) gyümölcs vagy zöldség alapú vizes turmix. Hígabb, mint a sorbet, és nem fagyasztjuk, hanem megisszuk. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss