Az uborkát meghámozzuk, kettévágjuk, kikaparjuk a magjait, és húsát kockákra vágjuk. A kivit vékonyan meghámozzuk, négy szép szeletet vágunk belőle, ezt félre tesszük a díszítéshez, a többit kockákra aprítjuk. A tárkonyt megmossuk, minden szár hegyén hagyunk néhány levelet a díszítéshez, a többit letépkedjük, és apróra vágjuk. A narancsokat levét kicsavarjuk. Az uborkát, a kivit, a tárkonyt, a narancslevet, a citromlevet, a mézet, csipet sót turmixgépbe tesszük, jól összekeverjük. Poharakba adagoljuk, a kiviszeletekkel, a tárkonnyszállal díszítjük, és szívószállal kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre