Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tyúkhúsleves gyöngytyúkból

MME MME
75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Zeller

Elkészítés

  1. Az összedarabolt tyúkhúst feltesszük főni egy kb. 5 literes fazékban, háromnegyedig megtöltve vízzel. Amikor forr, a habját leszűrjük. Ezek után beletesszük a feldarabolt zöldségeket és a fűszereket. Lassú tűzön addig főzzük a levest, amíg a hús és a zöldségek meg nem puhulnak.
  2. Amikor puha a hús, leszűrjük. Külön tálakra tesszük a zöldségeket és a húst. A húsléből egy kisebb fazékba merve kifőzzük benne a csigatésztát.

Megjegyzés

Bacsjánszkiné Csatári Andrea receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss