Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tűzdelt nyúlgerinc tejfölös mártással

90 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hártyájától megfosztott nyúlhúst szalonnával megtüzdeljük, és besózva 1 órát állni hagyjuk. A zsírt felforrósítjuk, beletesszük a húst, mellé adjuk a hagymát, vizet öntünk alá, és lefedve pároljuk.

Ha már puhulni kezd, ráöntjük a tejfölt, és sütőbe téve, saját levével gyakran locsolgatva egészen puhára sütjük.

A pecsenyét felszeleteljük, ha szükséges, a mártáshoz még vizet öntünk, felforraljuk, és átszűrve a húsra öntjük. Makarónival körítjük.

Megjegyzés

Készíthető pácolt vagy friss nyúlgerincből egyaránt. Kóstolja meg mindenki. - zsoomi70

Ezek is érdekelhetnek

Friss