Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túróval töltött gombafejek krumpliágyon

60 perc
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, belekarikázom egy nagy serpenyőbe, sózom, borsozom.

A gombáknak eltávolítom a törzsét, a paradicsomot kettévágom, kivájom. A törzset és a paradicsom belsejét aprítva egy keverőtálba teszem.

A baconszeleteket félbevágom, betekerem a gombákat, s rárakom a krumplira, a paradicsomokat szintén, fűszerezem.

A keverőtálban a túrót, a tejfölt, a tojást, az aprított petrezselyem, a zellerlevelet, valamint az újhagymát fűszerezés után összekeverem, s beletöltöm a gombákba és paradicsomokba. A lecsókolbász héját lehúzom, felkarikázom, s beteszem a serpenyőbe, mindegyikre helyezek egy karika paprikát. Meglocsolom egy kevés olajjal, s beteszem a 180 előmelegített sütőbe.

Amikor megsült, tálalok.

Ezek is érdekelhetnek

Friss