Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, két részre osztjuk. Sütőpapírral kibéleljük a tepsit, majd az egyik kisodort cipót beletesszük.
A töltelékhez összekeverjük a túrót, a cukrot, a vaníliás cukrot, a búzadarát, majd óvatosan hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét. Megkenjük az alsó lap tetejét egy kevés baracklekvárral, majd a tölteléket beletéve elsimítjuk. A második cipót is kisodorjuk, a töltelék tetejére tesszük úgy, hogy teljesen befedje. Megsütjük. A tortebevonót 2 evőkanál étolajjal gőz fölött megolvasztunk, majd a kihűlt sütemény tetejére simítjuk. Jó étvágyat hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre