Előkészítése: a megtisztított és megmosott zöldbabot forrásban levő kevés sós vízbe teszem, majd az újraforrástól számított 10 percig főzöm. Leszűröm és kihűtöm. Ugyanabban a lében egy pillanatra felforralom a karikákra vágott hagymát, majd leszűröm. A túrót morzsásra töröm. A kefirbe kevés sót keverek, hozzáadom a finomra metélt kaprot meg a snidlinget.
Elkészítése: salátástálba öntöm a zöldbabot, rászórom a túrót, hozzáadom a forrázott hagymát, és rálocsolom a fűszeres kefirt. Óvatosan, hogy a zöldbab ne törjön, átforgatom. Hűtőszekrényben jól lehűtöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre