Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túrós-zabpelyhes sajtos tallér

45 perc
egyszerű
átlagos
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A túrót villával összetörjük, hozzáadjuk a tojást, a zabpelyhet, a zabpehelylisztet és a sót és jól összedolgozzuk. A masszát fél órára a hűtőbe tesszük.
  2. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. A masszából kisebb gombócokat formázunk, majd a tepsiben korongokká lapítjuk. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal. 175 fokon 15-20 perc alatt szép pirosra sütjük.

11 ISTENI ZABPELYHES SÜTI, AMIT A DIÉTÁZÓK IS EHETNEK >>>

9 KÁPRÁZATOS SÜTI ZABPEHELYBŐL, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>>

MAGVAS ZABPELYHES MUFFIN >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss