Elkészítés: A tésztához a puha margarint összekeverem a többi hozzávalóval, először ragad a tészta, majd elválik az edény falától.
Egy széles (28 cm) kapcsos tortaformába belenyomkodom, egy kicsi peremet is hagyok neki.
A sütőt 180 fokra előmelegítem.
A tojásokat szétválasztom. Elkészítem a túrós tölteléket, ehhez keverem a tojások sárgáját.
Rákanalazom a tésztára a túrós keveréket, és negyedelt szilvával szépen kirakom. Megszórom grillázsdarabokkal, ha az nincs, akkor darált diós cukorral.
A sütőben sütöm kb. 25-30 percig, amíg a szélén a tészta megsül. A tojások fehérjét a cukorral és pici sóval kemény habbá (habcsókká) verem, majd ha készen van, beleforgatom a kókuszreszeléket. Ne ijedjünk meg, ha összeesik.
A megsült süti tetejére öntöm a kókuszos habot, és visszatolom a sütőbe (ha van légkeverésünk, akkor azon), és 160 fokon tovább sütöm, amíg roppanós lesz a teteje (kb 15 perc).
Kihűlés után szeletelem. Igazi nyári, de ünnepi torta.