Elkészítés: A tésztához a liszttel elmorzsoljuk a margarint, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, és alaposan összegyúrjuk. Letakarva 15 percig pihentetjük, közben elkészítjük a tölteléket.
A túrót áttörjük, a többi hozzávalóval jól összekeverjük, majd a kimaradt 3 tojásfehérjéből kemény habot verünk, és óvatosan a túrós masszába keverjük.
A tésztát kettéosztjuk, az egyik felét kinyújtjuk, kikent, közepes méretű tepsibe terítjük, majd ráhalmozzuk és elegyengetjük a tölteléket. A másik tésztát is kinyújtuk, ráhelyezzük a túrós masszára, villával a tetejét megszurkáljuk, és előmelegített 190 fokos sütőben 35-40 perc alatt megsütjük, kihűtjük.
A mázhoz a hozzávalókat kikeverjük, majd evőkanállal a langyos sütemény tetejére kenjük. Száradni hagyjuk, hidegen szeleteljük.