A palacsintatészta hozzávalóit sűrű masszává keverjük, és kb. 20 percig pihentetjük. Ezután felforrósított éa kiolajozott serpenyőben egyenként a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.
A túrót áttörjük, majd hozzáadjuk a tejfölt, a porcukrot, a mazsolát és a citrom lereszelt héját.
A tejet felforraljuk, közben a pudingport elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadunk 5 ek tejet, és csomómentesre keverjük. Az elkészült masszát folyamatos keverés közben a forró tejbe öntjük, és besűrítjük. Félretesszük hűlni, majd hozzákeverjük a tejszínt.
A palacsintákat gazdagon megtöltjük a túróval, feltekerjük, és kettesével tányérokra fektetjük, végül leöntjük a vaníliaszósszal. Ízlés szerinti gyümölccsel díszítjük.