Az élesztőt felfuttatjuk kevés langyos cukros tejben. A vajat megolvasztjuk, hozzáadjuk az átszitált liszthez a felhabzott élesztős tejjel, a tojásokkal, és 1 csipet sóval együtt. Sima tésztává gyúrjuk, majd kb. 20 percig pihentetjük.
A tojások sárgáját habosra keverjük a kétféle cukorral. Hozzáadjuk az áttört túrót, a tejfölt meg a búzadarát, aztán simára keverjük. Végül beleforgatjuk a kemény habbá felvert tojásfehérjéket.
A tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, majd közepes méretű köröket szúrunk belőle. Ha ezzel megvagyunk, lenyomkodjuk a közepüket, majd megtöltjük a túrókrémmel. Végül mindet átkenjük a felvert tojással, majd 180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük.