A liszteket elkeverjük a sóval, a sütőporral, a fruktózzal, majd hozzáadjuk a vajat, a tejfölt a liszteket és puha állagú tésztát gyúrunk, majd cipó alakúra formázzuk és kettéosztjuk a tésztát.
Egy 20 x 30 cm-es tepsit kibélelünk szilikonos sütőpapírral. Az egyik tésztagombócot a tepsi méretére nyújtjuk és belefektetjük a tepsibe.
A töltelék elkészítéséhez a túrót összetörjük, majd hozzáadjuk a tojássárgáját, tejfölt, fruktózt, és a citrom reszelt héját. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, és beleforgatjuk a túrós masszába. Az elkészített tölteléket rásimítjuk a tepsibe fektetett tésztára, majd a másik adag tésztagombócot is kinyújtjuk, és a töltelékre helyezzük.
Villával megszurkáljuk, lekenjük a joghurttal és 180 fokra előmelegített sütőben, nagyjából 30 perc alatt pirosra sütjük. Az elkészült süteményt a tepsiben hagyjuk kihűlni, majd ízlés szerint szeleteljük, és meghintjük fruktózzal.