Elkészítés: A lepényhez egy nagyobb tálba tesszük a túrót, a tojásokat, a tejfölt, az olajat, sót, borsot, és az egészet gépi habverővel jól eldolgozzuk. Majd beletesszük a sütőporral elkevert lisztet, és annyi tejet adunk hozzá, hogy tejföl sűrűségű masszát kapjunk. Félretesszük pihenni, míg a ragut elkészítjük.
A raguhoz egy magasabb falú serpenyőben olívaolajat hevítünk, rádobjuk a felaprított újhagymát, hozzáadjuk a bébi répát, ízlés szerint megsózzuk, borsozzuk. Átforgatjuk, és mikor már eléggé felhevült, hozzáadjuk a bort, kiforraljuk az alkoholt, majd egy kevés vizet hozzáadva fedő alatt pároljuk pár percig. Mikor a répa roppanósra párolódott, hozzáadjuk a kukoricát és a lecsepegtetett tonhalat. Beletesszük a tejszínt és a felaprított kaprot, az egészet 2-3 perc alatt összeforraljuk.
A lepények mindkét oldalát - olajjal vékonyan kikent serpenyőben, mint a palacsintát - megsütjük.
Tányérra téve egyik felükre rászedjük a forró ragut, ráhajtjuk a másik felüket, megszórjuk aprított kaporral, és 1-2 gerezd lime-ot vagy citromot kínálunk hozzá.