Elkészítés: A lisztet tálba szitáljuk, a közepébe mélyedést nyomunk. Belemorzsoljuk az élesztőt, és 4 evőkanál tejjel, 1 teáskanál cukorral és kevés liszttel a széléről kovászt keverünk. Letakarva, meleg helyen 20 percig kelesztjük. Hozzáadjuk a vajat, a maradék tejet, a cukrot és a sót. Az egészet jól összegyúrjuk, és a tésztát letakarva 40 percig kelesztjük.
A krémhez a tejet felmelegítjük, 4 evőkanállal elveszünk belőle, és a pudingporhoz keverjük. A margarint és a cukrot felolvasztjuk a tejben, és a leírás szerint megfőzzük a pudingot.
A túrós töltelékhez 2 tojás sárgáját elkeverjük a túróval, a cukorral, a vaníliás cukorral, a citromhéjjal, 1 csipet sóval és a mandulával.
A tésztát a tepsiben kinyújtjuk. Rákenjük a tölteléket, megszórjuk a mazsolával. A maradék 4 tojás sárgáját a pudingba keverjük. A 6 fehérjét habbá verjük, és beleforgatjuk. A pudingot a túróra kenjük. 160 fokon 45 percig sütjük. Olvasztott margarinnal megkenjük a forró süteményt, majd megszórjuk cukorral.