Az első réteghez összekeverjük a darált kekszet, a porcukrot, a margarint és a vaníliás cukrot. A tésztát egy magas falú tepsibe vagy jénaiba nyomkodjuk.
A második réteghez burgonyanyomón átpasszírozzuk a túrót, és összekeverjük a langyos zselatinnal, amit előtte kb. 1/2 dl felforralt vízben feloldottunk. Hozzáadjuk a porcukrot és a keményre vert habtejszínt. Végül a túrós réteget rákenjük a kekszes alapra.
A harmadik réteghez a tejjel 3 perc alatt keményre verjük a krémport, majd rákenjük a túrós rétegre.
A negyedik réteghez kemény habbá verjük a habtejszínt. Ezután langyosan belekeverjük a 1/2 dl forralt vízben feloldott, majd kevergetve lehűtött zselatint. Végül ezt a réteget is a vaníliás krémre simítjuk. A süteményt néhány órára (vagy egy éjszalára) a hűtőbe tesszük.
A tetejére csokireszeléket, olvasztott csokit vagy tortadarát szórjunk díszítésként.