25 dkg zsírszegény túró vagy zsírszegény krémes túró
10 dkg áfonya (friss vagy fagyasztott)
eritrit (tetszés szerinti mennyiség)
10 dkg eper (friss vagy fagyasztott)
1 db barack
Elkészítés
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A réteslapokat pedig előkészítjük a csomagoláson található leírás szerint.
A túrót elfelezzük, majd az egyik feléhez keverjük az áfonyát és az édesítőt, a másik feléhez pedig a kisebb darabokra vágott epret és az édesítőt. A barackot is kisebb darabokra vágjuk, de ezt önmagában töltjük a rétesbe. A réteslapokat megtöltjük a töltelékekkel, feltekerjük, tepsibe tesszük őket, a tetejüket megkenjük az olvasztott margarinnal, majd kb. 15-20 percig sütjük, amíg aranybarnák lesznek. Miután megsültek, megvárjuk, amíg teljesen kihűlnek, így könnyebb szeletelni.