Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túrós-gesztenyés tiramisu

MME MME
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Reszeljük le az egyik narancs héját, és keverjük össze a túróval. Szórjunk hozzá 20 dkg kristálycukrot, és kézi mixerrel dolgozzuk össze. Vágjuk apróra a főtt gesztenyét, és keverjük a
túróhoz. A narancsok levét facsarjuk ki, keverjük hozzá a rumot és a maradék cukrot, és ebbe a lébe mártogassuk a babapiskótákat, amikor rétegezni kezdjük. Az első sorra tegyük rá a krém felét, majd jön még egy sor, majd a krém másik fele. Néhány órára tegyük hűtőszekrénybe, és tálalás előtt díszítsük narancshéjjal.

Ezek is érdekelhetnek

Friss