Elkészítés: Egy kb. 20X30 cm-es tepsit kivajazunk, meghintjük a zsemlemorzsával, beleteszünk 2 palacsintát, nem baj, ha középen egy kicsit takarják egymást. Erre jön a túrótöltelék 1/3 része, erre kerül 2 palacsinta, a diótöltelék fele, palacsinta, rá lekvár, palacsinta, megint palacsinta, dió, palacsinta, rá reszelt csoki, újra placsinta, a túró, és a végén palacsinta.
A tojások sárgáját, a lisztet vagy keményítőt és a tejfölt jól összekeverjük, és a tetejére simítjuk. Közepesen meleg sütőben addig sütjük, amíg a teteje pirulni kezd. Akkor kivesszük, a tojásfehérjéből vert habot
rásimítjuk, és azzal is sütjük egy kicsit.
Langyosan tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre