Elkészítés: 1. A tésztához a 8 tojás fehérjét kemény habbá verem. A sárgákat a cukorral habosra keverem. A száraz anyagokat elvegyítem, és apránként a sárgájás masszához keverem, majd laza csuklómozdulatokkal belekeverem a tojáshabot.
2. Közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsibe teszem. 180 C fokra előmelegített sütőben 30-40 percig tűpróbáig sütöm. Ha kész, hagyom kihülni, majd félbevágom.
3. Amíg hűl, elkészítem a krémet, amihez a túrót villával jól áttöröm, hozzáadom a porcukrot, a vaníliás cukrot és a zseléfixet. Felverem a tejszínt, és óvatosan belekeverem a krémbe.
4. A két lap közé kenem a túrós krémet, majd a tetejét vékony szeletekre vágott barackal megrakom, majd ráhelyezem a másik lapot.
5. A narancskrémhez a narancsokat kifilézem, villával áttöröm, nyeles edényben a mézzel, a citromlével, a befőtt levének egy részével felforralom, kicsit főzöm. Közben a keményítőt és a lisztet a befőtt maradék levével csomómentesen elkeverem, és a narancsos lébe keverem. Pudingszerű sűrű krémet kell kapjak.
6. A krémet melegen a süti tetejére kenem, és hagyom kihűlni, majd felszeletelem.