Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túrókrémes-gyümölcsös sütemény

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Egy tálban gyúrd össze a kekszet 3 evőkanál porcukorral, a margarinnal, a rumaromával és annyi tejjel, hogy éppen összeálljon, de inkább szárazabb legyen. Egy magasfalú négyszögletes tepsibe vagy jénaiba nyomogasd bele a kekszet úgy, hogy ujjnyi vastag lapot kapj.

A habtejszínt kézi mixerrel verd fel a leírás szerint, és tedd félre.

A túrót egy tálban kézi mixerrel 1 percig alaposan keverd el a zselatin fixszel, majd add hozzá a 3 evőkanál porcukrot, és úgy keverd tovább, amíg a cukor feloldódik. Óvatosan keverd hozzá a felvert habtejszínt egy kanállal. Ezt a krémet kend el egyenletesen a kekszrétegen. Most már ráteheted ízlés szerint a gyümölcsöket.

A gyümölcskocsonya port a leírás szerint készítsd el, amikor kicsit kocsonyásodni kezd, önts rá a sütid tetejére. Kicsit hagyd hűlni, aztán mehet a hűtőbe!

Jó étvágyat hozzá!

Megjegyzés

Ez kicsi adag, én meg szoktam duplázni, mert hamar elfogy.
- Christina83

Ezek is érdekelhetnek

Friss