Elkészítés: A sütőt 170 fokra előmelegítjük. A tésztához valókat egy tálban összegyúrjuk, és egy 33 cm x 30 cm-es tepsibe nyomkodjuk. 20 percig elősütjük.
A krémhez a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, a többi hozzávalót egy másik tálban mind összekeverjük, majd a végén a tojáshabot is beleforgatjuk.
Az elősütött tésztára öntjük a túrós keveréket, majd belepotyogtatjuk az eperszemeket és köréfolyatjuk a házi baracklekvárt is.
165-170 fokon sütjük még kb. 40-45 percig, amíg a teteje egy picit megpirul.
Kockára vágva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre