hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túrófánk - pofonegyszerűen!

25 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A lisztet tálba szitáljuk, elkeverjük a sóval és a sütőporral. A túrót egy másik tálba öntjük, és jól összetörjük. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojást, összekeverjük, majd a sütőporos liszttel összedolgozzuk.
  2. Kézzel kisebb diónyi gombócokat sodrunk a két tenyerünk között.
  3. Forró olajban, közepesnél kisebb lángon mindkét oldalukat szép barnára sütjük. Konyhai papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni.
  4. A túrófánkot porcukorral meghintve vagy sárgabarack lekvárral kínáljuk.

Nézd meg videón, hogy készül egyszerűen a túrófánk!

Ajánljuk még:

Megjegyzés

Nemcsak a farsangi időszakra ajánljuk ezt a finom és egyszerű túrófánk receptet! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss